tag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post3002092355295856920..comments2023-10-30T10:02:17.944+01:00Comments on Zehra50: PAMBIS EKMEKLERÖzlem Ceylanhttp://www.blogger.com/profile/15400162985876195139noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post-89173124062760258702007-09-29T23:30:00.000+02:002007-09-29T23:30:00.000+02:00zehracım bizde bu güzel nefis ekmeklere bazlama ek...zehracım bizde bu güzel nefis ekmeklere bazlama ekmek diyoruz çok ta güzel olur yemeye doyulmaz birde soğuduktan sonra buzdolabı poşetlerine koyup buzlukta uzun süre kalabiliyor ısıtınca yeni pişmiş gibi taptaze ekmekler hazır oluyor ellerine sağlık canım sofran hep bereketli yuvan hep huzur dolu olsun sevgilerdogada.blogspot.ruhttps://www.blogger.com/profile/08163102681614038069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post-82674445686228371592007-09-29T20:57:00.000+02:002007-09-29T20:57:00.000+02:00mrbbabannem küçükken yapardı aman ne lezzetli olur...mrb<BR/>babannem küçükken yapardı aman ne lezzetli olurdu içine de tereyı ve küp peyniri oh gece gündüz ye bizim orda buna bazlama denir <BR/>ellerine sağlık çok çooooook güzel olmuşAnonymousnoreply@blogger.com