tag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post4278904255728261776..comments2023-10-30T10:02:17.944+01:00Comments on Zehra50: EV YAPIMI PEYNIRÖzlem Ceylanhttp://www.blogger.com/profile/15400162985876195139noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post-7565453620281245032008-02-14T20:18:00.000+01:002008-02-14T20:18:00.000+01:00mrhb,zehra hanim bende sirkeyi merak ettim.bende a...mrhb,zehra hanim bende sirkeyi merak ettim.bende almanyada yasiyorum ve hangi tür sirke kullanabilirim.acaba normel üzüm sirkesi kullansam yada burda essigsäure diyorlar onu kullansam olurmu.simdiden tskrl cevabiniza ve okadar muhtesem tarifleriniz varki hepsi bir birinden güzel .ellerinize saglik.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post-51856955351331587262007-11-11T15:05:00.000+01:002007-11-11T15:05:00.000+01:00Merhaba bloguma yaptiginiz guzel ziyaretler ve yaz...Merhaba bloguma yaptiginiz guzel ziyaretler ve yazdiginiz yorum icin tesekkurler ediyorum.Ben hollandada yasiyorum ve marketlerde cok degisik cesitlerde sirke vardir benim kullandigim sirkenin uzerinde NATUUR AZIJN yaziyor Türkceye tam nasil cevrilir bilmiyorum yani Türkiyede bu sirkeden bulunurmu bilmiyorum ama elma sirkesi cok keskin onu kullanmanizi tavsiye etmem yalniz siz limonu deneyin az bir miktar sut kaynamaya baslayinca limon suyu ilave edip peynir olana kadar kaynatin ve sari suyunu suzup peyniri de yikadiktan sonra baskiya koyun size kolay gelsin sevgilerÖzlem Ceylanhttps://www.blogger.com/profile/15400162985876195139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9057804232883353168.post-48896018863146088422007-11-07T17:13:00.000+01:002007-11-07T17:13:00.000+01:00sitenize hayranım.ellerinize sağlık.peynir yapımın...sitenize hayranım.ellerinize sağlık.peynir yapımında beyaz sirke dediğiniz ne oluyır.<BR/>elma sirkesi olur mu?Anonymousnoreply@blogger.com