21 Aralık 2008 Pazar

OGLUMUN DOGUMGUNU ICIN HAZIRLADIGIM KUP KEKLER

Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri
resimli cikolata yapimi
Bu resimli cikolata kaliplarini
http://deleukstetaartenshop.nl den aldim 24 adet resimli cikolata cikiyor ve 4,95 Euro erittiginiz beyaz cikolatayi kalibin üzerine güzelce yayip 20 dakika buzdolabinda beklettikten sonra resimli cikolatalariniz oluyor 1 kullanimlik kaliplar.kup keklerin veya yas pastalarin üzerinde kullanabilirsiniz. Ama Türkiyede olan ziyaretcilerim icin de http://pastadunyam.blogspot.com adresinden bu kaliplara ulasabilirler.
resimli cikolata yapimi1 resimli cikolata yapimi2 resimli cikolata yapimi3 oglumun dogum gunu icin hazirladigim kup kekler2
oglumun dogum gunu icin hazirladigim kup kekler oglumun dogum gunu icinhazirladigim kup kekler oglumun dogum gunu icin hazirladigim kup kekler1
Yukardaki kup kekleri oglum LOKMAN in dogum günü olan 2 Aralik günü okuldaki sinif arkadaslari ve ögretmenleri icin hazirladim.kaliptan 24 adet cikolata cikinca bende biraz da marzipan dan güllerle süsledim kup kekleri.
emirhan icin kup kek 1

emirhan icin kup kek

2 yorum:

yasemin dedi ki...

harika görünüyor ablcm ellerine saglik , sana bi sorum olacakti marzipan hamurunu bende kullaniyorum ama seninki gibi beyaz olmuyor sen beyazlasmasi icin boyami katiyorsun ve marzipan hamuruna kullanmadan önce baska malzemelerde ekliyormusun , bilgilendirirsen sevinirim ..
Aeo

Özlem Ceylan dedi ki...

merhaba Yasemincigim ben marzipan hamuruna hic birsey katmiyorum beyaza yakin bir rengi var zaten .belki resimlerde biraz daha beyaz cikiyordur canim.sana da kolay gelsin.Sevgilerimi gönderiyorum.A.E,O.