28 Şubat 2009 Cumartesi

E n Son Hazirladigim yas pastalar

Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri semanin pastasi1
Uzun zamandir blogumla ilgilenemedigim ve yeni tarifler eklemeye zamanim olmadigi icin sizlerden özür diliyorum.Siparislerden zaman bulamadim.Insallah en kisa zamanda sizin icin yeni tariflerde ekleyecegim bloguma..
Gelelim dogum günü pastalarimiza.......
Bu dogum günü pas tasini KADIN TEYZEM torunu SEMA NUR icin istedi.SEMANUR 1 yasina girdi ve onun icin 2 tane yas pasta hazirladim.Biri icin sade kek ve boter krem kullandim.
semanin pastasi2 semanin pastasi hazirlik semanin diger pastasi
SEMA NUR icin hazirladigim diger yas pasta da cikolatali kek,cikolatali ve muzlu krema kullandim ara katin birine parca cikolata serptim digerine de muz dilimleri dizdim .gercektende cok begendiklerini söyledilr.SEMA NUR a ailesi ile beraber saglikli,mutlu,huzurlu ve uzun bir ömür diliyorum..
melegin pastasi melegin pst 1

kursatin pastasi

vesile hocam icin hazirladim

kara orman pasta siparis

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Slm,
eskiden blogunuz cok sever takip ederdim. Güzel degisik tarifleriniz olurdu. Ama uzun zamandir hep ayni seyleri tekrarliyorsunuz, siparislerinizi sürekli resimleyip yayinladiginiz icin. Sürpriz kurabiye, palyaco külahlar, toppareler, pastalar hep ayni seyler.Hele sürpriz kurabiyenin bisürü resmi vardir herhalde. Biraz SIKICI olmaya basladi, keske onlari tekrarlamasaniz. Yeni tarif yoksa yok, tekrarlamaktan bence iyi (bunu sayfanizi uzun süre takip eden biri olarak yazmak istedim). Pastalariniz cok güzel görünüyor, ama mesala bitane resimliyi koymussunuz, ikinciye ne gerek var. yani sonucta resimli pasta yapabildiginizi biliyoruz.
Size basarilar diliyorum, kendinize iyi bakin.