3 Nisan 2009 Cuma

KERMESIMIZE BUYRUN 11-12 NISANDA SIZLERI ZAANDAM A BEKLIYORUZ

Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri
kermese davet

zehra50_kermes1

Uzun zamandir blogumu ihmal ettigimi biliyorum ama aldigim siparislerden ve kermes hazirliklarindan dolayi blogumla ilgilenemedim,Insallah kermesten sonra bloguma daha cok zaman ayiracagim.
Kermes yiyecek agarlikli hazirladigimiz bir kermes ve 2 gün sürecek.ZAANDAM cevresinde veya ZAANDAM da yasayan herkesi bekliyorum.
ZIyaretime gelen herkese kendi ellerimle hazirladigim güzel yiyeceklerden ikram ederim insallah..
NOT:kermesimizin süresi kisaltildi,yani cuma 10 nisan iptal edildi ama cumartesi 11-pazar 12 nisan tarihlerinde hepinizi bekliyoruz.

7 yorum:

renklipastalar dedi ki...

Hollandada olup da kermese gelmeyi çok isterdim. Geçen senenin fotoğraflarına bakmıştım. Valla gidemediğim için çok pişman oldum. Hazırlıklar muhteşemdi. Yine öyle büyük çaplı mı olacak. Neler olacak kermesde. Anneme ve kızkardeşime söyleyeyim de gitsinler. Bizimkiler Eindhoven ve Best te oturuyorlar. Fakat geçen seneki gibi güzel olacaksa gelirler valla. Bu kermesin tam adresimi. Kolay bulunabilir inşallah. Şimdiden kolay gelsin size.

Özlem Ceylan dedi ki...

Merhaba canim insallah resimlerini sizlerle paylasirim.
Canim bu kermes benim oturdugum sehirde kucuk bir kermes ama multifestijn UTRECHT de olacak onun da reklamini bloguma yazarim ayrica kanald de filan reklamlari gorunuyor zaten o kermes 7-10 mayis tarihlerinde olacak

Özlem Ceylan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
SOFRAM dedi ki...

Canım güzel bir kermes olur, amacına ulaşır inşallah canım. Seni de bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyorum canım, sevgilerimle öpüyorum...

Özlem Ceylan dedi ki...

merhaba Fatma abla ziyaretin ve guzel dileklerin icin cok tesekkurler bende sizin gyzel kokulu ellerinizden öpüyorum.

renklipastalar dedi ki...

Slm, iyi daha mayısdaymış. Kardeşime söylerim, belki gelirler. Ben bu tarz kermesleri çok seviyorum. Sizinde ellerinize sağlık. 11-12 nisandaki kermesin de haberlerini bekliyorum. Bu gelirler nereye gidiyor acaba. Belli bir vakıfa mı gidiyor. Merak ettim öylesine. Kendine iyi bak. Kolay gelsin canım.

Marifetane hobi dedi ki...

Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin ömrünüze yayılması, Ömürlerinizin bereketli, kazançlarınızın kârlı, sevinçlerinizin daim olması dileğiyle.... Kutlu doğum haftamız ve Cuma'nız mübarek, dualarınız kabul olsun..hayırlı geceler.