23 Mayıs 2011 Pazartesi

Mizaan Kermes 2011

mizaan kermes 2011
Kermesimiz 3 gun surdu ben de birbirinden guzel butiek tasarim kurabiyeler hazirladim 3 gun icin 75 kadar hepsi de tukendi ve cok begenildi lezzet ve gorsellik olarak..Resimde de gordugunuz gibi karpuz kurabiyelerim de cok ilgi gordu..
mizaan kermes2011
Birbirinden nefis lezzetler elmali toppare,pudinkli kadayif tatlisi,ispanakli kek,ve sayamadigim pek cok lezzet i standimizda sergiledik..Ayrica kermes icin toplamda 32 adet yas pasta hazirladik hanimlarla beraber ayrica yogun talep uzerine pazar gunu ben 2 adet daha tiramisu yapip goturdum..yalniz telastan yas pastalarin resimlerini cekememisim....sabah cok sicakti henuz musteri yoktu pastalari masalara koymadigimiz icin sonradan da hic aklima gelmedi birazda yogunluktan bu sene pasta resimleri yok..
mizaan kermes 2011
Birbirinden nefis shamur isleri keteler,katmerler,simitler,mektup borekleri hazirladi hanimlar..
mizaan kermes2011
degisik ve lezzetli salatalarimiz da tezgahimizda yer aldi..
mizaan kermes 2011
mizaan kermes 2011
Zehracigim Kumpir yapan ellerin dert gormesin insallah Kumpirciler piri Zehracigim 2 gun boyunca bizlere Nefis lezzetli Kumpirler hazirladi yemelere doyamadim...tekrar nefis kumpirler icin cook tesekkurler ediyorum Allah c.c. Razi ve memnun olsun kendisinden tum emeklerinin karsiligini Ahirette fazlasiyla alsin insallah...
mizaan kermes 2011
nefis kumpirlerin patateslerini Zehracigim ozel kumpir firininda hazirladi
mizaan kermes 2011
Bu nefis kunefeler de ENISE Hocamin hamarat ellerinden cikti .Allah ondan da razi olsun Nefisti kunefeleri de yemelere doyamadik...
mizaan kermes 2011
mizaan kermes 2011
Nefis Lahmacunlari da Gulay abla,Bingul Abla hazirladilar ellerine saglik ,goruntu muhtesem gerci degisik lezzetlerden lahmacunu tatmaya firsatim kalmadi ama yiyenler cok begendiklerini soylediler...Allah c.c. onlardan da Razi olsun...
mizaan kermes 2011
3 Gun boyunca Allah emegi gecen butun hanimlardan razi olsun sicak demediler, yorulduk demediler,Gozleme hazirladilar peynirli ve ispanakli gozlemeler nefisti Asiri talebe yetismek icin ugrastilar hamurlari jet hiziyla bitirdiler butun talebi karsiladilar Allah c.c. onlardan da razi ve memnun olsun Emeklerinin karsiligini Insallah ahirette misli misli alirlar...
mizaan kermes 2011
kermesimizde birbirinden guzel markali ipek,saten esarplar da vardi bende aldim...
Ayrica hanimlar tarafindan Kayseri mantisi pisirildi ve satildi, icli kofte,lumpia,tavuklu patatesli kroket de kizartilip satildi..

Kermesimizde baska seyler de vardi ama ben mesgul oldugum icin cok fazla resim cekemedim..Kermesimizde Erkekler tarafindan hazirlanip satilan Kizarmis Tavuk,sac tava,adana sis,doner,kavurma,patates kizartma, Ziyaretcilerimizin begenisine sunuldu ..
Ziyaretimize gelen veya gelemeyen herkesten Allah razi olsun,Ayrica emegi gecen butun herkesten Allah razi olsun...
kermesimiz cok guzel gecti hava da cok guzeldi Camimizin yan komsusu Basisschool willibrord okul muduru okul bahcesini kullanmamiza izin verdigi icin yerimiz de cok genisti erkekler tarafindan kurulan cadirlarin icinde satis yaptik hanimlar icin de oturma yerleri hazirlandi cadirlarin icine....Bir dahaki kermeste gorusmek dilegi ile saglicakla kalin..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

herşey çok güzel olmuş Allah kabul etsin canım
sevgiler

Özlem Ceylan dedi ki...

Amiin Cok tesekkurler Allah razi olsun Baharcigim...

amine dedi ki...

eskiden tariflerde veriyordunuz bizde deneme sansi buluyorduk. neden artik vermiyorsunuz, hamur islerinizi cok begeniyordum dogrusu, yeniden guzel tariflerinizle ve daha SIK aramizda olursunuz umarim:)

Özlem Ceylan dedi ki...

Merhaba AMine hanim cok yogunum bloguma pek zaman ayiramiyorum denedigim guzel tarifler var ama ekleme firsatim olmuyor.. Arada birkac tarif ekliyorum Artik blogum la cok aktif olmayacagim...Ama belli olmaz bu isleri birakip tekrar bloguma da donebilirim..