28 Ekim 2007 Pazar

SEHITLERIMIZE AGLIYORUZ

Bu haberleri icim kan aglayarak bütün televizyon kanallarindan izliyorum.ALLAH bütün SEHIT olan vatan evlatlarina CENNETTE ki en güzel mertebeleri versin insallah ailelerine ,es ve cocuklarina da bas sagligi ve büyük sabirlar diliyorum.Insallah bu kayiplarimiz artik son olur.

Yüz yillardir ayni topraklar üzerinde TÜRK,KÜRT,CERKEZ, ABAZA ve daha pekcok degisik ,dine dile sahip insanlarin kardes kardes yasarken ortaya ayrimcilik tohumlari serpilip ülkemiz bolünmeye calisiliyor.
Güzel vatanimizin verilecek bir karis topragi yoktur bunu daha bazilari anlayamadi.Insallah CENAB-I ALLAH Anlamayi nasib eder.

Artik soz mecliste,BASBAKAN VE KOMUTANLARDA insallah en kisa zamanda hersey cozülür.Irak da umarim üzerine düsen kararlari alip bize yardimci olur.

TÜRKIYENIN ekonomisinin iyiye gitmesi,istikrarin saglanmasi bazi dis gücleri rahatsiz etti ve onlarda kuyruguna basilmis kedi gibi cirpiniyor insallah son cirpinislari olur.

LÜtfen bizlerde sagduyulu olup yanlisliklar yapmayalim tahrikcilere uymayalim. hic bir sucu olmayan insanlari suclayip,onlara karsi sesimizi,yükseltmeyelim veya siddet uygulamayalim.Ülkemizde kanun var,mahkemeler var gereken cezalar zaten verilecek.

Hiç yorum yok: