21 Ekim 2007 Pazar

KAYSERI MANTISI



Daha onceden tarifini verdigim Yogurtlu kayseri mantisini bu kez de corba gibi sulu pisirip suyunu suzmedim ve salcali sos yapip ilave ettim isteyenler tabaklarina sarmisakli yogurt doktuler ve uzerine tereyaginda pulbiberli sos gezdirdim Aslinda Kayserililer mantiyi boyle pisirir bende bu sefer boyle yaptim ve cocuklar ve ben cok severiz.

2 yorum:

GÜL'ÜN MUTFAĞI dedi ki...

zehracım nasılsın canım epeydir uğrayamadım ramazanda vakit bulamadım bayram telaşı şimdide bu yaşadığımız olaylar çok üzücüydü elim kolum hiç tutmadı
yine harikalar yaratmışsın hepsi birbirinden nefis gözüm gönlüm bayram ediyor sayfana gelince sevgilerimle çok öpüyorum canım kardeşim

Zehra50 dedi ki...

slm canim ablacigim hos geldin sefalar getirdin.Inanki bende ayni durumdayim sehitlerimize cok uzulduk Allahtan rahmet dilerim .bende sizi opuyorum sevgiler