17 Ekim 2007 Çarşamba

KEDIDILI BISKÜVILI PASTA



KEDILI BISKUVILI PASTA

Malzemer;tiramisuyla ayni yalniz nescafe yerine sut kullandim biskuvileri islatmak icin.bu pastada bir kalip kullandim ve biskuvileri ortadan 2 ye boldum ki kaliptan yukari tasmasin.Kullandiginiz kaliba gore siz biskuvilerin buyuklugune karar verirsiniz artik.
~~tiramisu gibi pudink ve peynir,krema karistirilir ve kalibin kenarlarina biskuviler sutle islatilarak dizilir.daha sonraislatilan biskuvilerden kalibin tabanina da dizilir ve parcalanip guzelce yerlestirilir ki bosluk kalmasin.pudinkli karisim biskuvilerin uzerine dokulur ve yayilir.Sonra tekrar biskuviler sutle islatilir ve dizilir,guzelce yerlestirdikten sonra tekrar pudink dokulur.en uste de kakao suzgecten elenerek ilave edilir.buz dolabinda 3saat durduktan sonra kaliptan cikarilip bir serit yardimiyla baglanir
Tiramisu tarifini onceki sayfalarimda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok: