28 Ekim 2007 Pazar

SIPARIS ALDIGIM YAS PASTALAR

Denenmis Pasta,Tatli ve Yemek tarifleri



Image Hosted by ImageShack.us


Ramazan ayinin icinde oglumun sinif arkadasi KEVIN in dogum güñü idi ve annesi benden bir yaspasta hazirlamami rica etti ve bu yaspasta kevin icin hazirladigim dogum günü pastasi.Benim cocuklar dururlarmi acayip kiskandilar ve anne bizde isteriz dediler ve bende onlar icinde bir yaspasta yaptim.



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Bu yas pasta da Bir arkadasimin Ramazan bayraminin 1.günü icin siparis verdigi 2 katli marzipanli bir yaspasta.görenler ve tadina bakanlar cok begenmisler yiyenlere afiyetler olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar ben amine
yakinda oglumun dogum gunu var ve ben pastasini evde kendim hazirlamak istiyorum. yas pasta yapmayi ve yemesini cok seven biri olarak pastanin yantaraflarini guzel kaplayamiyorum pandispanya hep gørunuyor yarali gørunuyor pastalarim. bunun kolay bir yøntemi var mi? sizin kiler gibi guzel bi seyler yapip oglumu sevindirmek istiyorum. yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim.

Özlem Ceylan dedi ki...

slm sevgili Amine ben pandispanyalarin yan yuzlerine file badem yapistiriyorum.elimle tek tek bazende elime bir karton aliyorum file bademi uzerine serpistiriyorum ve kartonu pastanin yan yuzune dogru yavasca kaldirip yapistiriyorum boylece biraz daha cabuk yapmis oluyorum veya benim tirtikli krema bicaklarim var onlari pastanin kenarinda yavasca gezdiriyorum.sana kolay gelsin canim insallah guzel bir yaspasta yaparsin ogluyun da yeni yasi simdiden kutlu olsun sevgiler