11 Nisan 2008 Cuma

VEE KERMESIMIZ SONA ERDI

Denenmis Pasta,Tatli ve Yemek tarifleri


marzipanli yaspasta1.JPG



Marzipanli yaspasta.JPG
Yukardaki 2 yaspastayi camiden bir abimiz pastanede calisan bir Türk pasta ustasina hazirlatmis gercektende cok güzel degilmi?

Meyveli yaspasta!.JPG



cilekli,cikolatali yaspasta.JPG

Yukardaki yaspastanin keki cikolatali,ara kremasi slagroom yani kutu krema ile hazirladim ve cikolatali kremsanti var üzerini de cilek le süsledim.

Meyveli yaspasta!!.JPG

Yukardaki yaspastanin ara kremasi da boter krem yani yagli pasta kremasi ama ben kendim hazirladigim icin yagini cok az kullaniyorum cok hafif bir yaspasta oluyor.

meyvali yaspasta.JPG

Bu yaspasta da ara kremasi olarak tiramisunun kremasini kullandim .Üzerine meyve dizdim.

bol cikolatali yaspoasta!.JPG

Bu yaspastanin tarifini blogumda bulabilirsiniz bol cikolatali yaspasta.Toplamda kermes icin 10 adet yaspasta hazirladim.2 tepsi baklava hazirladim,un helvasi hazirladim ayrica sal ordüm ve 2 adet havlu kenarini süsledim ve hazirladim..cok uzun zaman aldi tek tek inciler diktim ...Hamd olsun hepsi de satildi.Kermeste 15,000 euro kazandik 2 günde Allah emegi gecen ve ziyaretimize gelen herkesten razi olsun.

Kermeste toplamda 25 adet yaspasta sattim.

kermes19.JPG



kermes18.JPG


kermes16.JPG



kermes15.JPG



kermes14.JPG



kermes13.JPG



kermes12.JPG


kermes11.JPG


r

MEDINENIN Pastasi.JPG




Medinenin irmik helvasi.JPG




halkali,kelebekli havlu kenari.JPG halkali sepetli havlu kenari.JPG kermes9.JPG kermes8.JPG kermes7.JPG kermes6.JPG kermes5.JPG kermes4.JPG kermes3.JPG kermes2.JPG kermes10.JPG
sal.JPG
Bu sali da kermes icin ordüm ve hemen satildi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar..

pazar gunu kermesinize bende geldim, pastalari gorunce dejavu gormus gibi oldum demek burdan taniyormusum:))

kermes cok guzeldi, pastalarinizdan tadamadim rejim nedeniyle ama tiramisu asla hayir diyemiyecegim pasta. ondan taddim sadece. onunda tarifini yazabilirmisiniz? cok memnun olurum.

sevgiler,

hatice.

Özlem Ceylan dedi ki...

merhaba sevgili Hatice keske kermeste tanisma firsati da olsaydi..blogumu ziyaretin icin de tesekkurler ediyorum.blogumda tiramisu tarifini bulabilirsin.kekler yaspastalar veya sadece pastalar i tikla sevgiler