13 Aralık 2008 Cumartesi

EN SON HAZIRLADIGIM SIPARISLER

Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri ayse nur icin gokkusagi pasta ayse nur icin gok kusagi pasta 1
BU yas pastayi AMSTERDAM dan sürekli müsterilerimden EMINE hanim arkadasi AYSEGÜL ün dogumgünü icin sisparis etti ve arkadasinin kisiligini yansittigini düsündügüm ""gök kusagi gibi renkli oldu rengarenk.Bilgisayardan gökkusaginin renklerini arastirdim.Ve Aysenur icin Gökkusagi yas pastayi hazirladim.Dogum gününü kutlar Aysenura hayirli uzun ömürler dilerim.Yas pastamiz boter krem (yagli pasta kremasi)ve beyaz pandispanya ile hazirladim
sultanin pastasi
Bu Yas pastayi da SULTANin dogum günü icin Annesi SERIFE Abla siparis etti mutlaka daha önceden hazirladigin bilgisayarinda resmi olan pastadan olsun dedi.bende ciceklerini az degistirerek tekrar Hello kity hazirladim.Bu yaspastanin icine de cilekli pudink ile kremsanti karisimini krema olarak kullandim sonra ayrintili olarak yazarim.Sultanin 13.yas ini kutlar daha nice yeni yaslar dilerim.
Semiha  hanim icin hazirladim
Bu yas pastayi da SEMIHA Hanim kizinin arkadasi ÖZNUR UN dogum günü icin siparis etti.Öznura daha nice yeni yaslar diliyorum saglik ve mutlulukla insallah.Beyaz pandispanya ve pasta kremasi ile hazirladim bu yas pastayi.
Serife Hocamin yas pastasi 1
Bu yas pastayi da AMSTERDAM dan SERIFE Hocamsisparis etti bayramin birinci günü icin.yaspasta bol cikolatali yas pasta tarifiyle hazirladigim bir yas pasta.adindan da analasildigi gibi pandispanyasi ve kremasi cikolatali.
serife hocam in yas pastasi 1
Bu yas pastayi da SERIFE Hocam icin hazirladim.Bayramin birinci günü icin.beyaz pandispanya ve beyaz pasta kremasi ile hazirladigim.Zeynep Hocam pastalari cok begendiklerini iletti.
yas pasta hazirlik clm 1 pasta hazirlik clm gulhan icin hazirladim
BU yas pastayi da sevgili GÜLHAN siparis etti kuzeninin 12 aralikta dügünü oldugu icin dügünden önce son bir kez arkadaslariyla toplanip görüsmek istemisler ve bu hazirladigim yaspasta ve cay esliginde...Evlenecek ciftimize mutluluklar diliyorum Allah bir yastikta kocamayi nasip etsin insallah.
Bu yas pasta da bol cikolatali yas pasta tarifiyle hazirladigim bir yaspasta blogumda
yas pastalar-kekler kategorisinde tarifini bulabilirsiniz.
Rabia hocamin yas pastasi 1 Rabia Hocam in yas pastasi
Bu yas pasta ise Amsterdam dan RABIA hocam icin hazirladim kremsi muzlu, ve keki beyaz.Bu yas pasta icinde yenebilir simler kullandim altin rengi simler.
rabia hocam in yaspastasi 2
Bu yas pasta da Kara Orman pastasi RABIA Hocam icin hazirladim,
KARA orman Pastasinin Tarifi icin
BURAYA TIKLAYIN
nejla ablam icin hazirladim Nejla ablam icin hazirladim1

Buketin pastasi1 Buketin pastasi
BU yas pastayi da sürekli müsterilerimden SEMIHA Hanim eltisinin kizi BUKET in dogum günü icin siparis etti.beyaz pandispanya ve boter krem(yagli pasta kremasi )kullandigim pasta nin üzerine de yenebilir simler serptim.BUKET e hayirli uzun ömürler diliyorum.
emirhan icin cars pasta
BU CARS Dogum Günü Pastasi da Meryemin oglu EMIRHAN icin.Bu yas pastanin yaninda ben kup kekler de hazirladim Emirhan icin kresteki arkadaslarina ve ögretmenlerine ikram etmesi icin.EMIRHANA 4. yasinin saglik,mutluluk ve birazda sakinlik getirmesini.
YAS PASTA tariflerimi görmek icin
BURAYI TIKLAYIN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

mehaba ozlem hanim..

gecen hafta gulhan icin hazirladiginiz pastadan bana da yemek nasip oldu. resminden cok daha guzeldi. tadi disardan alinan pastalardan cok daha guzeldi. ve icimize sine sine yedik cunku ne udugu belirsiz katki maddesi yok diye.

ellerinize saglik ve bol bereketli gunler dilerim.

hatice b.

Adsız dedi ki...

ellerine saglik cok guzel görunuyor tarifini göremedim.Bende oglusuma yapmak istiyorum.