25 Mayıs 2009 Pazartesi

MULTIFESTIJN 2009

Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri
multifestijn pastam
Bu yas pastayi,Multifestijn nedeniyle hazirladim her tarafini marzipan la kapladigim bu yas pasta icin boter krem kullandim.MULTIFESTIJN ICIN 60-65KADAR YASPASTA HAZIRLADIK .KEKLERINI EVDE HAZIRLAYIP,SÜSLEMESINI CAMIDE HANIMLARLA BERABER YAPTIK 3 GÜN UGRASTIK .Ayrica ben ANNELER GÜNÜ ICIN ÖZEL KURABIYELER,MARZIPANLI KUP KEKLER,SÜPRIZ KURABIYE ,CIKOLATA LOLI LER DE HAZIRLADIM.Cok yorucu oldu benim icin,yardim eden hanimlardan ,maddi ve manevi bizlere destek olan bütün herkesten Allah razi ve memnun olsun insallah,Multifestijn den sonraki hafta artik yaspasta görmek istemiyordu canim,bir hafta zaten hastaydim,dinlendim,siparis almadim..Sonraki hafta gene siparis patlamasi oldu yetisemez oldum ve sizlere bu yazilari yazmakta geciktim ,kusuruma bakmayin,hakkinizi helal edin..

zaandam in standi
Bu standda da biz yas pasta ,kurabiye,tatli esitleri satisi yaptik..Cumartesi pazar bende bu standda satis yaptim.Allah gelip ziyaretimizde bulunan herkesten Razi ve memnun olsun,Blogumu takip eden ve beni görmeye gelen ziyaretcilerime de cok tesekkür ederim.ÖZELLIKLE TAAA ALMANYA KÖLN DEN BENIMLE TANISMAK ICIN GELEN NUR CEKIC HANIM A COK TESEKÜRLER EDIYORUM.bende tanistigimiza gercekten cok memnun oldum..
yas pasta standimiz
Bu pastalarda hazirladigimiz yas pastalardan bir kaci ,

multifestijn kurabiye3 multifestijn kurabiye1
Bunlar da kurabiyelerimizin bir kismi,süpriz kurabiyelere bakarmisiniz...
tarcinli zencefilli kurabiyeler
Bunlarda özel ZENCEFILLI,TARCINLI MARZIPANLI KURABIYELER...
yaspasta hazirlik1
60-65 kadar yas pasta yap yap bitmedi günde 18-25 arasi yas pasta süsledigimiz oldu
el yapimi cikolata loliler
Bunlarda benim hazirladigim cikolata loliler
disardaki yiyecek standlari
Burasi da multifestijn de disarda bulunan yiyecek satisinin yapildigi standlar. kalabalik olmadigi sizi yaniltmasin gercektende cok kalabalikti ama ben erken saatlerde cektim bu fotograflari.

1 yorum:

zubeyde dedi ki...

merhaba ozlem hanim,
supriz kurabiyeniz yine cok guzel gorunuyor, bende denedim ve is arkadaslarim cok begendiler. yalniz sizinki kadar guzel olmadi. ozellikle bazilarinin uzerine baska renkte cikolatalarla cizgiler yapiyorsunuz. bunu neyle yapiyorsunuz? bende bir turlu olmuyor.

selamlar,
zubeyde